Gebouwen

Gebouwen in de welzijnscampus De Zuidkaai

Athene
Barcelona
Marseille
Porto
Venetië
Sorrento

Gebouw Athene

Op de eerste verdieping vind je er het bureau van KOMPAS (een organisatie voor personen met een handicap) en verschillende opleidings- en vergaderlokalen die tegen democratische prijzen gehuurd kunnen worden via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gebouw Barcelona

In gebouw Barcelona vind je o.a. de centrale onthaalbalie voor de Welzijnscampus De Zuidkaai. Meerdere sociale diensten zijn gehuisvest in dit gebouw: CAW Visserij, Inburgering Oost-Vlaanderen, Huis van het Nederlands en de leskeuken van Wijkcentrum De Kring.

Gebouw Marseille

In gebouw Marseille is Wijkcentrum De Kring gehuisvest. Je vindt er hun burelen, een computerklas, een praatcafé, een wassalon en sociale kruidenier.

Gebouw Porto

Gebouw Porto huisvest het Eeklose Rode Kruis en de Speel-o-theek van Het Huis van het Kind.

Gebouw Venetië

Gebouw Venetië huisvestte Wijkcentrum De Kring tot hun verhuis naar gebouw Marseille. Momenteel is de Babybazaar gehuisvest in gebouw Venetië.

Gebouw Zuiderzon

In dit gebouw vind je de buitenschoolse kinderopvang "Zuiderzon" (voor kinderen van 3 tot 12 jaar) en de dienst voor dringende opvang "Schatjeseiland" (voor baby's en peuters van 0 tot 3 jaar).

Gebouw Sorrento

Gebouw Sorrento biedt onderdak aan het Sociaal Huis Eeklo.

Aanvullende gegevens