Sociale Kruidenier

Groentebedeling OCMW en Sociale Kruidenier ’t Wijkse onder 1 dak!

De groentebedeling van het OCMW en de Sociale Kruidenier ’t Wijkske hebben de handen in elkaar geslagen om één voedselwerking in Eeklo uit te bouwen.
Mensen en gezinnen met een beperkt inkomen kunnen terecht bij de Sociale Kruidenier ’t Wijkske van Wijkcentrum De Kring. Je kan toelating krijgen tot de Sociale Kruidenier via het OCMW of op doorverwijzing van het CAW.

Mensen die toegelaten worden tot de Sociale Kruidenier kunnen wekelijks een keuze maken uit het aanbod groenten en fruit. Hiervoor moet je een kleine bijdrage betalen, namelijk 1/5 van de winkelprijs.

Naast het aanbod aan groenten en fruit kan je in ‘t Wijkske ook terecht voor tal van andere basisproducten aan sterk verminderde prijzen. Bovendien kan je in het Wijkcentrum De Kring ook deelnemen aan heel wat activiteiten en kan je er een kop koffie of soep drinken.

Wijkcentrum De Kring vind je op de Welzijnscampus De Zuidkaai (Zuidmoerstraat 136/8). Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij Joke van Wijkcentrum De Kring (09/378 61 69 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanvullende gegevens